Elektrische golfkar kopen

U wenst een golfkar te kopen? Dan bent u aan het juiste adres voor informatie over golfkarren, golfwagens & fluisterkarren (in Spanje “Carrito de Golf” genoemd).


Street legal golf carts

Op deze website zullen wij zeker de vraag of u met een golfkar op de openbare weg mag rijden, behandelen. Bovendien treft u een verwijzing naar Invest-mobile bvba een gecertifieerde processor/verkoper van golfwagens, onderdelen, accessoires en dit alles in eigen beheer. Alle elektrische golfkarren, en Low Speed Vehicle (LSV) voor de openbare weg moeten voorzien zijn van boorddocumenten die aanwezig moeten zijn bij het rijden op straat van het voertuig en een officieel kenteken afgegeven door de bevoegde overheidsinstantie van het land waar het voertuig rond rijdt. Dus ieder voertuig (ook elektrische golfkarren) moet geïdentificeerd kunnen worden wanneer het op de openbare weg rijdt. Koopt nooit een golfkar zonder de juiste boorddocumenten.


Zakelijk

Tegenwoordig worden golfkarren en Low Speed Vehicles voor op de openbare weg elektrisch aangedreven wat hen ook aantrekkelijk maakt voor zakelijk, bedrijfsmatig gebruik. Bedrijven die een elektrische golfkar kopen, zullen nauwelijks taksen betalen voor het gebruik op de openbare weg: Meerdere Europese overheden hebben namelijk de eenmalige belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse rijtaks afgeschaft op deze milieuvriendelijke wagens.


Particulier

Ook als particulier kan u rekenen op verschillende fiscale stimuli bij de aankoop van een elektrische golfkar. Iedere regering wil de lancering van elektrische voertuigen versnellen met enkele nieuwe fiscale voordelen. Zo zullen deze wagens worden vrijgesteld van de belasting op inverkeerstelling voor particulieren.


Milieuvriendelijk

De elektrische golfwagens zijn zuinig en stoten dus helemaal geen CO2 uit en zijn dus wegentaks vrij voor gebruik op de openbare weg, omwille van het positieve milieu aspect dat zij bedragen . En omdat de golfwagens elektrisch zijn, zijn deze ook volledig geruisloos.

De vele modellen, accessoires en opties maken de golfkar geschikt als multifunctioneel voertuig inzetbaar voor het vervoeren van personen en/of goederen. De golfkar: een milieuvriendelijke en functionele oplossing voor uw plezier of uw bedrijf.